Wat is Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling om bovenste huidlaag te verwijderen. Hierbij wordt de huid onder vacuüm behandeld met een continue stroom van micro-kristallen. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Zo kan Microdermabrasie cosmetisch (oppervlakkig) of medisch (tot in de levende huidlagen) worden toegepast.

Wat doet Microdermabrasie voor jouw huid

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de bovenste huidcellen verwijderd zijn, is de huid beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt een betere doorbloeding en dit stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na één Microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien. Het is tevens een goede voorbereiding op andere behandelingen.

Wat kun je behandelen met Microdermabrasie

Microdermabrasie is vooral geschikt voor de grove en stevige huid. We kunnen hiermee o.a. rimpels, huidveroudering, oppervlakkige pigmentvlekken, zonbeschadiging, grove poriën, grove huidstructuur en een futloze huid behandelen.

Microdermabrasie cosmetisch 89,- euro / 59,- (assistente I.O.)

Microdermabrasie medisch 99,- euro

Aan de hand van een huidanalyse wordt er altijd eerst bekeken welke behandeling voor jou geschikt is en hoeveel behandelingen er nodig zijn.
Het mooiste resultaat wordt behaald als er in kuurverband wordt behandeld daarom geldt voor alle behandelingen;
Kuur van 6 behandelingen: 5 + 1 gratis = 6 (vraag bij ons naar de voorwaarden)