Peelings van Image Skincare

Image Skincare heeft diverse peelings die een positieve werking hebben op het verouderingsproces van de huid en huidproblemen. Deze peelings zijn ook bijzonder geschikt wanneer je je huid goed wilt onderhouden. De Image peelings zijn gebufferd en worden gecombineerd met een mooie cocktail van waardevolle werkstoffen en huidverzachtende stoffen. Hierdoor zijn de Image peelings minder agressief voor de huid en wordt deze tegelijkertijd intensief voorzien van antioxidanten. Dit heeft een positieve werking op het herstel van de huid ná de peeling.

Ormedic Lift (30 min) € 89,- / € 59,- (Huidspecialiste I.O.)

Een milde peeling voor een huid die uit balans is als gevolg van bijvoorbeeld zwangerschap, allergie, eczeem of ziekte.

Signature Facelift (30 min) € 89,- / € 59,- (Huidspecialiste I.O.)

De Signature Facelift vitamine C peeling is een milde peeling met een hoge dosis vitamine C en enzymen en heeft een liftend effect. Deze peeling is geschikt voor alle huidtypes en huidcondities en is ideaal als opstap naar de Level 1 peelings.

Wrinkle Lift Level 1 (30 min) € 99,-

Met de Wrinkle Lift pakken we je rimpels en grove huidstructuur aan. Deze peeling bevat een mix van glycolzuur, retinol en antioxidanten die een positieve werking hebben op fijne lijntjes, rimpels en de huidstructuur.

Wrinkle Lift Level 2 (30 min) € 99,-

Wrinkle lift level 2 is nog krachtiger dan de level 1 peeling en wordt als vervolg behandeling ingezet. Door de peelings op te bouwen wordt de huid steeds sterker en zal er egaler uitzien. Bij een sterk verouderde of beschadigde huid kan er voor gekozen worden om aansluitend een level 3 en level 4 peeling uit te voeren.

Lightening Lift Level 1 (30 min) € 89,-

Met de Lightening Lift peeling op basis van kojic acid pakken we oppervlakkige pigmentvlekken aan waardoor ze minder zichtbaar zijn. Naast deze peeling adviseren we het gebruik van de Iluma thuisproducten van Image Skincare om de peeling behandeling te ondersteunen.

Lightening Lift Level 2 (30 min) € 99,-

De Lightening Lift level 2 is nog krachtiger dan de level 1 peeling en wordt als vervolg behandeling ingezet. Door de peelings op te bouwen wordt de huid steeds sterker en zal er egaler uitzien. Bij een sterke pigmentatie kan er gekozen worden om aansluitend ook een level 3 en level 4 peeling uit te voeren.

Acné Lift Level 1 (30 min) € 79,-

Voor actieve acné en een onzuivere huid kan een peeling op basis van glycolzuur en salicylzuur toegepast worden. Deze chemische peeling maakt de bovenste huidlaag dunner, waardoor talg minder snel achterblijft en huidverstopping geen kans krijgt. Salicylzuur heeft een remmende werking op de talgproductie en pakt de acnébacterie aan. Op deze manier zorgt de peeling ervoor dat er minder snel nieuwe ontstekingen of onzuiverheden ontstaan.

Acne Lift Level 2 (30 min) € 89,-

De Acne Lift Level 2 is nog krachtiger dan de level 1 peeling en wordt als vervolg behandeling ingezet bij zwaardere acne. Door de peeling op te bouwen wordt de acne steeds verder verminderd en worden nieuwe ontstekingen of littekens door de acne voorkomen. Bij littekenvorming door acne kan er gekozen worden om aansluitend ook een level 3 en level 4 peeling uit te voeren.

TCA Peeling Level 4 € 175,-

Deze peeling is speciaal voor de sterk verouderde, verslapte en vermoeide huid, ouderdoms- en pigmentvlekken, zonneschade en (acné)littekens. Een TriChloorAzijnzuur (TCA) peeling is een chemische peeling. Het is de diepste peeling van Image Skincare en vraagt een gedegen voorbereiding van een aantal peelings op de praktijk en thuisverzorging. Deze behandeling is ook erg mooi voor de handen, het decolleté, de hals en rug. Na deze peeling dien je rekening te houden met een hersteltijd van een week.

Perfection Lift Level 3 (30 min) € 125,-

Voor de sterk verouderde en verslapte huid, (acné)littekens en zonneschade. Deze peeling is een combinatie van melkzuur en salicylzuur. Dit is gecombineerd met resorcinol voor de aanpak van pigment, en retinol dat belangrijk is voor collageen aanmaak. Het is één van de diepere peelings van Image Skincare en vraagt een gedegen voorbereiding van een aantal peelings op de praktijk en thuisverzorging. Na deze peeling wordt je huid meestal rood en schilferig, dit komt door de sterke exfoliërende werking.