Ons Team

Joyce Oudejans

Eigenaresse/Huidspecialiste

Ik ben Joyce Oudejans, huidspecialiste, massage therapeute en eigenaar van Derma-Sanitas. Het is voor mij een groot voorrecht mensen te kunnen helpen om een gezonde mooie huid te krijgen en te behouden. Het is heerlijk om onze klanten te zien stralen na een reeks van behandelingen, en ze zelfverzekerder te zien worden gedurende het proces,

Het zelfhelend vermogen van ons lichaam heeft mij altijd geboeid. In het bijzonder het verbeteren van klachten en het vertragen van het verouderingsproces. Omdat verbetering van de huid en het lichaam mij zo fascineert is mijn werk oprecht mijn passie. Ik volg de nodige opleidingen, trainingen en congressen en verslind boeken en vakbladen. In de afgelopen jaren heb ik mij toegelegd op een aantal specialisaties, waaronder elektrisch ontharen, chemische peeling, massagetherapie en licht- en lasertherapie.

Naast mijn werk geniet ik van mijn drie kinderen, mijn partner en mijn vrienden. Ik ben een gezondheidsfreak, houd ook van een wijntje en ga ik op z’n tijd graag naar een festival of feestje. Reizen en lezen vind ik een groot genot, al heb ik daar momenteel helaas iets minder tijd voor.

 

Tatjana Visser

Schoonheidsspecialiste

Ik ben Tatjana, schoonheidsspecialiste en eigenaar van Sundari Beauty & Lashes.

Ik word erg gemotiveerd wanneer de mensen blij, stralend en relaxed de deur uit gaan. Wanneer je er goed uit ziet voel je jezelf altijd een stuk beter. Het is dan ook mijn doel om iedereen niet alleen mooi en relaxed de deur uit te laten wandelen, maar ook met een goed gevoel. Mijn motto is dan ook ‘verzorg jezelf en voel je goed!’.

Ik kan me geen betere werkomgeving wensen als schoonheidsspecialiste! Ik mag met een geweldig team van huidspecialisten werken. Dit is een enorme aanvulling voor mijn vak. Door de samenwerking met de dames van Derma-Sanitas kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Ik kan mijn klanten niet altijd helpen wanneer ze specifieke huidproblemen hebben en hierbij komt onze samenwerking heel erg van pas. In dit geval schakel ik de expertise van mijn collega’s in, zodat de klant met een optimaal resultaat de deur uit gaat.

Wanneer ik vrij ben wandel ik graag met mijn trouwe viervoeter, sport en breng ik tijd met mijn vrienden en familie door. En af en toe vind ik ook erg fijn om een serie of filmpje kijken.

Drs. Dennis Bartels

Cosmetisch Arts

Sinds 2016 werken wij samen met drs. Dennis Bartels. Hij is een uitermate kundig cosmetisch arts en een prettig mens. Dennis is gespecialiseerd in het uitvoeren van esthetische behandelingen voor het herstel van (gezichts-)contouren en het verbeteren van de huidkwaliteit. Tijdens het eerste, vrijblijvend, consult neemt hij de tijd om naar je wensen te luisteren en geeft altijd een eerlijk advies. Zijn motto is ‘natuurlijk mooier’, een motto dat perfect aansluit bij onze visie. Vanaf 2005 is hij grondlegger en trainer (Internationaal) van diverse non-invasieve behandelingen waaronder de ‘Silhouette soft’ draadlift.

Drs. Bartels is lid van de NVVCC / BIG-registratie: 19049009001

 

Elles Ottema

Lifestyle & Voeding coach

Ik ben Elles Ottema en Ik help mensen met overgewicht om gezonder te gaan leven en daarmee beter in vorm te komen.

Ik heb een enorme passie om zoveel mogelijk mensen te coachen en samen toe te werken naar een gezonde leefstijl. Ik vind het bijvoorbeeld geweldig wanneer iemands bloeddruk op de juiste waarde komt door aanpassing van het voedingspatroon en de leefwijze. Naast voeding zijn bewegen en sporten een enorme passie van mij. Er is niets mooier dan te zien dat cliënten weer lekker in hun eigen lijf zitten! Ik ben een gediplomeerd gewichtsconsulent en heb de studie orthomoleculaire voedingsleer gevolgd. Daarnaast heb ik trainingen en studie gevolgd voor de programma's van Cure4life.

Een open en gezellige sfeer vind ik heel belangrijk en dát is de kracht van Derma-Sanitas. Daarnaast vind ik het enorm mooi om mensen in hun passie te zien werken! Het is prachtig om te zien dat er op een kundige wijze wordt bijgedragen aan verbetering van het uiterlijk en gezondheid van onze klanten. En niet te vergeten, iedereen voelt zich enorm welkom in de praktijk!’

Wanneer ik vrij ben geniet ik van mijn gezin of vind je me in de sportschool!

Femke Boorsma

Huidspecialiste in opleiding

Hallo ik ben Femke en voor mijn opleiding tot Allround schoonheidsspecialiste niveau 4 heb ik voor een stage bij Derma Sanitas gekozen. Hier kan ik in de praktijk veel leren over het werken met klanten met verschillende huidproblemen, een onderdeel waar ik op de opleiding minder ervaring in op kan doen.

De reden dat ik voor mijn opleiding heb gekozen is omdat het mij een goed gevoel geeft wanneer ik andere mensen kan helpen om zich weer lekker in hun huid te voelen. Op school werken wij ook geregeld met klanten en is het altijd fijn om te horen dat zij vinden dat je het goed hebt gedaan.

De keuze voor Derma Sanitas als leerbedrijf is omdat er een fijne sfeer hangt, een mooie uitstraling heeft en iedereen hard werkt met passie voor het vak. Daarnaast is er ook tijd voor een praatje en grapje. Ik verwacht aan het einde van mijn stage veel ervaring en kennis te hebben opgedaan over de huid en het oplossen van huidproblemen. Wanneer ik mijn opleiding heb afgerond wil ik graag aan het werk bij een salon om ervaring op te doen, zodat ik later mijn eigen salon kan beginnen.,

 

Irma Til

Huidspecialiste in opleiding

Ik ben Irma en doe de opleiding Schoonheidsspecialiste niveau 3 omdat ik het erg leuk vind om mensen te behandelen, advies te geven over huidverzorging en ze met een fijn gevoel naar huis te laten gaan. Bij Derma Sanitas kan ik veel leren over producten, de huid en de behandeling van huidproblemen, en dat vind ik heel interessant.

Mijn eerste indruk bij Derma Sanitas is goed, een fijne sfeer, gezellig met soms een grapje maar een serieus leerbedrijf. Ik krijg veel uitleg, mag vragen stellen waar ik duidelijk antwoord op krijg en mag veel leren in de praktijk.

Ik verwacht dat ik aan het einde van deze stage periode een aantal behandelingen zelfstandig kan geven en dat ik veel geleerd heb over verschillende huidsoorten en behandelingen. Daarna hoop ik mijn opleiding goed af te ronden en eventueel in de toekomst met een eigen salon te beginnen.