Ons Team

Joyce Oudejans

Eigenaresse/Huidspecialiste

Ik ben Joyce Oudejans, huidspecialiste en eigenaar van Derma-Sanitas. Het is voor mij een groot voorrecht mensen te kunnen helpen om een gezonde mooie huid te krijgen en te behouden. Het is heerlijk om onze klanten te zien stralen na een reeks van behandelingen, en ze zelfverzekerder te zien worden gedurende het proces,

Het zelfhelend vermogen van ons lichaam heeft mij altijd geboeid. In het bijzonder het verbeteren van klachten en het vertragen van het verouderingsproces. Omdat verbetering van de huid en het lichaam mij zo fascineert is mijn werk oprecht mijn passie. Ik volg de nodige opleidingen, trainingen en congressen en verslind boeken en vakbladen. In de afgelopen jaren heb ik mij toegelegd op een aantal specialisaties, waaronder elektrisch ontharen, chemische peeling, massagetherapie en licht- en lasertherapie.

Naast mijn werk geniet ik van mijn drie kinderen, mijn partner en mijn vrienden. Ik ben een gezondheidsfreak, houd ook van een wijntje en ga ik op z’n tijd graag naar een festival of feestje. Reizen en lezen vind ik een groot genot, al heb ik daar momenteel helaas iets minder tijd voor.

 

Daphne Kooistra

Huidspecialiste

Ik ben Daphne, huidspecialiste bij Derma-Sanitas. Ik heb altijd al een passie voor de huid gehad. Een slechte huid of huidproblemen hebben veel invloed op hoe jij je voelt, dat is dan ook de reden dat ik jou zo graag wil helpen.

Mijn doel is om jouw huid in de beste conditie te krijgen, dit vergt tijd en aandacht maar als jij er voor gaat motiveer ik je om door te zetten. Mijn specialisaties zijn de Image-peelings, Microdermabrasie, bindweefselmassage en Microneedling.

De reden dat ik ervoor gekozen heb om bij Derma-Sanitas te gaan werken zijn ten eerste mijn super collega's! Maar het belangrijkste is dat mijn werk mij zoveel uitdagingen biedt. Er is geen één dag hetzelfde, ieder persoon en zo ook de huid zijn uniek. Wij leren elke dag meer, van elkaar maar zeker ook van jou!

Wanneer ik niet aan het werk ben bij Derma-Sanitas ben ik grotendeels aan het werk in mijn eigen schoonheidssalon. En als ik dan echt klaar ben met werken vind je mij in de sportschool of gezellig bij vrienden/vriendinnen.

Drs. Dennis Bartels

Cosmetisch Arts

Sinds 2016 werken wij samen met drs. Dennis Bartels. Hij is een uitermate kundig cosmetisch arts en een prettig mens. Dennis is gespecialiseerd in het uitvoeren van esthetische behandelingen voor het herstel van (gezichts-)contouren en het verbeteren van de huidkwaliteit. Tijdens het eerste, vrijblijvend, consult neemt hij de tijd om naar je wensen te luisteren en geeft altijd een eerlijk advies. Zijn motto is ‘natuurlijk mooier’, een motto dat perfect aansluit bij onze visie. Vanaf 2005 is hij grondlegger en trainer (Internationaal) van diverse non-invasieve behandelingen waaronder de ‘Silhouette soft’ draadlift.

Drs. Bartels is lid van de NVVCC / BIG-registratie: 19049009001

 

Gea Bergsma

Office-assistant/Receptioniste

Ik ben Gea Bergsma, office- assistant bij Derma-Sanitas. moeder van 2 kinderen. Bij mij staat dienstverlening hoog in het vaandel. Ik vind het ontzettend leuk om er voor te zorgen dat de klanten zich welkom voelen vanaf het moment dat ze contact met ons opnemen, en om ze van alle informatie te voorzien. Inmiddels weet ik ook genoeg over de producten en behandelingen om de klant professioneel te woord te staan. Ook al voer ik niet daadwerkelijk de behandelingen uit, mijn aandeel is minstens zo belangrijk als dat van mijn collega’s.

Ik ontvang de klanten aan de balie, beantwoord de telefoon, plan afspraken in, doe de (financiële) administratie, beheer de social media en doe diverse andere voorkomende werkzaamheden. Mijn taken zijn niet strak afgebakend. Gelukkig maar, want ik houd van afwisseling! Ik heb ontzettend gezellige en kundige collega’s die met passie werken. Onze praktijk is laagdrempelig, iedereen is welkom. Het mooie aan het werken bij Derma-Sanitas is dat ik van dichtbij kan zien wat het positieve resultaat is van een op maat gemaakt behandeltraject of advies. We werken er met het hele team aan om Derma-Sanitas op de kaart te zetten en dat willen we ook uitstralen.

Wanneer ik niet aan het werk ben breng ik tijd door met mijn vriend en 2 kinderen. Ik mag ook graag sporten en vind het ook heerlijk om, met een tijdschrift en een cappuccino, tijd voor mezelf te nemen.

Elles Ottema

Lifestyle & Voeding coach

Ik ben Elles Ottema en Ik help mensen met overgewicht om gezonder te gaan leven en daarmee beter in vorm te komen.

Ik heb een enorme passie om zoveel mogelijk mensen te coachen en samen toe te werken naar een gezonde leefstijl. Ik vind het bijvoorbeeld geweldig wanneer iemands bloeddruk op de juiste waarde komt door aanpassing van het voedingspatroon en de leefwijze. Naast voeding zijn bewegen en sporten een enorme passie van mij. Er is niets mooier dan te zien dat cliënten weer lekker in hun eigen lijf zitten! Ik ben een gediplomeerd gewichtsconsulent en heb de studie orthomoleculaire voedingsleer gevolgd. Daarnaast heb ik trainingen en studie gevolgd voor de programma's van Cure4life.

Een open en gezellige sfeer vind ik heel belangrijk en dát is de kracht van Derma-Sanitas. Daarnaast vind ik het enorm mooi om mensen in hun passie te zien werken! Het is prachtig om te zien dat er op een kundige wijze wordt bijgedragen aan verbetering van het uiterlijk en gezondheid van onze klanten. En niet te vergeten, iedereen voelt zich enorm welkom in de praktijk!’

Wanneer ik vrij ben geniet ik van mijn gezin of vind je me in de sportschool!

 

Tatjana Visser

Schoonheidsspecialiste

Ik ben Tatjana, schoonheidsspecialiste en eigenaar van Sundari Beauty & Lashes.

Ik word erg gemotiveerd wanneer de mensen blij, stralend en relaxed de deur uit gaan. Wanneer je er goed uit ziet voel je jezelf altijd een stuk beter. Het is dan ook mijn doel om iedereen niet alleen mooi en relaxed de deur uit te laten wandelen, maar ook met een goed gevoel. Mijn motto is dan ook ‘verzorg jezelf en voel je goed!’.

Ik kan me geen betere werkomgeving wensen als schoonheidsspecialiste! Ik mag met een geweldig team van huidspecialisten werken. Dit is een enorme aanvulling voor mijn vak. Door de samenwerking met de dames van Derma-Sanitas kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Ik kan mijn klanten niet altijd helpen wanneer ze specifieke huidproblemen hebben en hierbij komt onze samenwerking heel erg van pas. In dit geval schakel ik de expertise van mijn collega’s in, zodat de klant met een optimaal resultaat de deur uit gaat.

Wanneer ik vrij ben wandel ik graag met mijn trouwe viervoeter, sport en breng ik tijd met mijn vrienden en familie door. En af en toe vind ik ook erg fijn om een serie of filmpje kijken.