MediTherm / MediDrainage

Wat is MediTherm

MediTherm is een infrarood warmte toepassing die zorgt voor: een sterke verbetering van de stofwisseling, een pijnstillende werking bij reumatische klachten en polyartrose, verhoging van het immuun systeem gewichtsverlies en afslanken,

Wat doet MediTherm

Op de te behandelen plaatsen of probleemgebieden worden de elektrisch verwarmde Air-systeem bandages aangebracht en met lucht opgepompt. Hierdoor passen de bandages zich perfect aan op de vorm van de heupen, buik en billen. De infraroodstralen met hun speciale biologische eigenschappen dringen diep door tot in het onderhuidse vetweefsel.

De infrarood warmtetoepassing wordt toegepast met modern carbon fiber weefsel geïntegreerde Air-systeem bandages. Het te behandelen gebied wordt door de MediTherm tot ongeveer 45°C verwarmd. Deze temperatuur wordt door de thermische straling van het lichaam met nog eens ongeveer 2°C verhoogt. Hiermee stijgt de huidtemperatuur lokaal tot ongeveer 47°C, wat gelijk staat aan een effectieve verwarming van ongeveer 10°C en de stofwisseling stimuleert. De verhoogde huidtemperatuur is nog 24 tot 48 uren na de behandeling meetbaar.

Meditherm (30 min) € 59,-

Wat kun je behandelen met MediTherm

  • Overgewicht en plaatselijk afslanken
  • Reumatische klachten en Polyartrose (Pijnstilling)
  • Stimuleren van de stofwisselings
  • Immuunsysteem (verhogen)

Wat is MediDrainage

De lymfatische drainage is in feite een medische massage. Door middel van een manuele lymfedrainage verplaatst de masseur of lymfatische drainage therapeut bij ziekte, lymfe- en weefselvocht uit de aangetaste ledematen en de romp. MediDrainage maakt een tijdrovende behandeling rendabel omdat ledematen gelijktijdig kunnen worden behandeld door twee volledig autonoom aangestuurde bandages.

Wat doet MediDrainage

De MediDrainage heeft 5 voorgeprogrammeerde behandelprogramma’s. Deze programma’s voeren zelfstandig een compleet programma uit, zoals een cellulite behandeling, een oedeem behandeling, een vet-reductieprogramma of, een uniek en gepatenteerd buikprogramma. Zodra men één van die programma’s met behulp van de keuzeknop kiest, start het apparaat automatisch met een exact gedefinieerd programma.

Cellulite verminderen

De beste methode tegen cellulite: - Mechanisch Pneumatische MediDrainage: de doorbloeding van het vetweefsel als ook het onderhuidse weefsel wordt verbeterd. De lipolyse en de verbranding worden gestimuleerd en de stofwisseling wordt gunstig beïnvloed.

Resultaat gegarandeerd!

De MediDrainage behandeling is een uitstekend en veilig alternatief voor liposuctie. De omvang van de bovenbenen, billen en taille neemt af. In 30 minuten behandelingstijd (per sessie) wordt ca. 3 liter lymfevocht geactiveerd en worden de daarin meegevoerde afvalstoffen geleidelijk aan door nieren en blaas uitgescheiden. De urine verandert van kleur en geur. Meteen zichtbare - en meetbare - resultaten. De behandeling is medisch en wetenschappelijk bewezen en wordt door iedereen goed verdragen.

MediDrainage (30 min) € 59,-

Het mooiste resultaat wordt behaald wanneer er in kuurverband wordt behandeld, daarom geldt voor de MediTherm en MediDrainage behandelingen

Combinatiebehandeling MediTherm/MediDrainage € 89,-

Kuur van 7 behandelingen: 6 +1 gratis = 7 en 12 behandelingen: 10 + 2 gratis = 12

(vraag bij ons naar de voorwaarden)

Wat kun je behandelen met MediDrainage

  • Cellulite
  • Oedeem
  • Buikvet
  • Probleemzones (vet bij heupen, billen, taille, love handles)