Lifestyle & Voeding coach

Lifestyle & Voeding coach

Problemen als overgewicht en gezondheidsklachten die hiervan het gevolg zijn, worden veroorzaakt door een ongezonde leefstijl en –voedingspatroon en komen veelvuldig voor. Even makkelijk eten, koken uit een pakje, teveel suikers in onze voeding, ongezonde vetten en ga zo maar door. De overheid waarschuwt ons niet voor niets om over te gaan op een gezonder leef- en eetpatroon in combinatie met beweging. We kennen allemaal wel iemand in onze omgeving die met deze problemen worstelt en het ene dieet na het andere volgt, of misschien kamp jijzelf al jaren met deze problemen, vaak zonder blijvend succes. Een bezoek aan de diëtist is een grote stap, maar zoek je een partner die je ondersteunt, motiveert en begeleidt naar een gezond gewicht en blijvend resultaat?

Ons team is per 2018 uitgebreid met Elles Ottema onze Lifestyle & Voeding coach. Elles werkt samen met onze klanten om hun overgewicht door middel van een nieuwe leefstijl en aangepast voedingspatroon onder controle te krijgen. Een geweldig dankbaar vakgebied waar resultaten worden geboekt en klanten zich beter in hun lijf gaan voelen en stralen. Verbetering van contouren maar nog belangrijker: verbetering van de algehele gezondheid. Een echte steun in de rug bij de keuze om gezond te gaan leven en van die overtollige kilo’s af te komen en dat bovenal zo te houden door een nieuwe leefstijl. De Cure4life behandeling wordt volledig ondersteund door een team van Medisch specialisten.

Ben jij toe aan een blijvend resultaat zonder crash diëten en een begripvolle coach die je daarbij motiveert en ondersteunt?

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij Lifestyle & Voeding coach Elles Ottema.

Een aantal van onze behandelingen wordt vergoed door de Zorgverzekeraar, informeer gerust wij vertellen je hier graag meer over.