IPL ELOS

Wat is IPL ELOS

De strijd tegen ongewenste haargroei en huidoneffenheden wordt voorgoed gewonnen wanneer je kiest voor de ELOS-methode. De ELOS-technologie is de nieuwste ontwikkeling binnen de behandelmogelijkheden voor het definitief ontharen, couperose en pigment. Binnen enkele behandelingen zie je een enorme vermindering, zodat scheren, epileren, harsen en camoufleren niet meer nodig zijn.

Wat kun je behandelen met ELOS


Definitief Ontharen:

De ELOS methode is een veilige en effectieve behandeling voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Laser- of IPL ontharen is geschikt voor vrouwen en mannen; voor alle huidkleuren van blank tot donker. Met de ontharingsbehandelingen kunnen wij naast donkere haren ook blonde en rode haren verwijderen. Gemiddeld zijn er meestal 6 tot 12 behandelingen voor nodig.

Couperose:

Couperose zijn kleine gesprongen bloedvaatjes in de huid. Deze vaatjes zijn hun elasticiteit verloren. Hierdoor zijn ze duidelijk zichtbaar op de huid. Helaas verdwijnen deze vaatjes niet vanzelf. Met lichtflitsen worden de gesprongen vaatjes gecoaguleerd (gestold). Dit specifieke licht gaat op zoek naar de pigmenten in het bloed en verwarmt deze vervolgens tot 70°C. Door de stolling die plaatsvindt, kan er geen bloed meer stromen door het vaatje. Het vaatje is gecoaguleerd en er zal vervolgens weer een nieuw en gezond vaatje gevormd worden. Gemiddeld zijn er meestal 2- tot 3 behandelingen nodig.

Pigment:

Pigmentvlekken worden veroorzaakt door een opstapeling van teveel melanine (huidpigment). Mogelijke oorzaken zijn erfelijkheid, zonschade, hormoonschommelingen, leverziekte, etc. Door middel van lichtflitsen wordt het teveel aan melanine als het ware vergruist. Het vergruisde melanine wordt vervolgens afgevoerd door het bloed. De pigmentvlek wordt na iedere behandeling lichter. Het aantal behandelingen hangt af van het soort pigmentvlek, met een gemiddelde van 2- tot 4 behandelingen.

ELOS behandeling gezicht

Plekje: € 45,-

Wangen: € 175,-

Kaaklijn en bovenlip: € 99,-

Gehele gezicht: € 125,-

Decolleté: € 125,-

Oksels: € 99,-

Bikinilijn klein: € 99,-

ELOS behandeling lichaam

Oksels: € 99,-

Bikinilijn klein: € 99,-

Bikinilijn medium: € 125,-

Bikinilijn groot: € 175,-

Benen vanaf: € 175,-

Schouders vanaf: € 175,-

Onderrug vanaf: € 175,-

* Alle overige prijzen van ELOS-behandelingen op aanvraag of na intake.