Wat is Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een stevige, intensieve en niet altijd pijnloze gezichtsmassage. Deze massage zorgt voor versteviging van het onderhuids bindweefsel dat zich onder de huid bevindt. Wanneer je ouder wordt, wordt niet alleen de huid minder stevig maar verliest ook het bindweefsel zijn elasticiteit. Het gevolg is dat de huid gaat zakken of verklevingen en rimpels krijgt.

Wat doet Bindweefselmassage

Tijdens een Bindweefselmassage worden de verklevingen in het bindweefsel los gemasseerd. Door deze mechanische prikkel wordt de doorbloeding en de aanmaak van nieuw collageen en elastine aanzienlijk gestimuleerd. Hierdoor zal dat de huid zich vernieuwen en verstrakken.

Wanneer kun je Bindweefselmassage toepassen

  • bij verslapte huid / facelifting
  • bij een grove, vermoeide huid
  • bij verklevingen en rimpels
  • bij slechte doorbloeding en droge huid
  • bij rosacea, couperose en acne

Wanneer zie je resultaat

Direct na de behandeling ziet de huid er al voller en gezonder uit. Een blijvend resultaat bereik je wanneer je de Bindweefselmassage in kuurverband inzet. Een kuur bestaat uit 10 behandelingen, 1 keer per week, dit is afhankelijk van de leeftijd en huidconditie. Om het resultaat na een kuur optimaal vast te houden, adviseren wij om een onderhoudsbehandeling abonnement af te sluiten.

Bindweefselmassage (30 min) € 42,50 / € 32,50 (Huidspecialiste I.O.)

Onderhoudsbehandeling abonnement € 37,50

(vraag bij ons naar de voorwaarden)