Huidverjonging

Huidverjonging

  • Derma-lite
  • Elastine infusion
  • Bindweefselmassage
  • Mesotherapie
  • Microneedling
  • Carboxytherapie

Huidverbetering en -verjonging

“Er is zoveel mogelijk op het gebied van huidverbetering en verjonging”.

Iedere dag verouderd onze huid een klein beetje.Rimpels, pigmentvlekken, couperose, grove poriën, overbeharing en futloze, grauwe en slappen huid laten je er vaak vermoeid en ouder uitzien.Lifestyle, genen en omgevingsfactoren beïnvloeden dit proces zowel positief als negatief.

Om zolang mogelijk een jeugdige en gezonde huid te houden is het belangrijk om deze zo goed mogelijk te onderhouden en te “trainen”. Door ons grote assortiment aan apparatuur, producten en vakkennis zijn wij dé specialist om je hierbij te helpen.

Iedere huid is anders

Iedere huid is anders! Om te weten wat je huid nodig heeft is een goede kennis van de huid en de gezondheid enorm belangrijk. Niet iedere behandeling is geschikt voor iedere huid. Sterker nog, wanneer de verkeerde behandeling wordt toegepast of de verkeerde producten worden gebruikt kan dat de huid aanzienlijk beschadigen of verouderen. Wanneer de huid geen energie heeft doordat de huidbarrière is beschadigd of omdat er een onderliggend chronisch huidprobleem aanwezig is, kun je geen zware behandelingen toepassen om de huid aan te jagen om zichzelf te gaan verjongen. De huid moet eerst worden voorzien van de juiste voedingsstoffen, de huidbarrière moet gezond zijn en er moet voldoende energie aanwezig zijn.

Aan de hand van een huidanalyse wordt er altijd eerst gekeken welke behandeling voor jou geschikt is en hoeveel behandelingen er nodig zijn.

Wil je weten hoe wij jouw huid kunnen verbeteren? Vraag een gratis intakegesprek aan.

Resultaat staat voorop

Resultaat staat bij ons voorop, want jij bent ons visitekaartje! Tijdens het eerste consult, We meet, stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Wat jouw investering wordt, is geheel afhankelijk van de kuur die wordt vastgesteld tijdens het consult.

Een aantal van onze behandelingen wordt vergoed door de Zorgverzekeraar, informeer gerust wij vertellen je hier graag meer over.

Meer weten?

Onze blogs gaan over huidproblemen, huidverjonging, gezonde lifestyle/voeding, contourverbetering en cosmetische chirurgie. Wij staan altijd open voor onderwerpen van onze bezoekers, dus voel je vrij om een onderwerp te melden via Facebook of mail via de site! Wij plaatsen dan speciaal een blogpost over jouw onderwerp.