Huidproblemen

Huidproblemen

  • Huidproblemen ontstaan wanneer de huid niet in balans is. Vaak zien we dat bij huidproblemen de huid barrière is beschadigd.
  • Rosacea
  • Acne
  • Droge huid / eczeem / psoriasis
  • Wallen
  • Rimpels en verslapping door medicijngebruik/ziekte

De invloed van huidproblemen

Wij leven in een tijdperk waarbij uiterlijk en ‘jezelf laten zien’ een belangrijke rol spelen. Huidproblemen kunnen je leven behoorlijk beïnvloeden. Minder zelfvertrouwen, onzeker gedrag en in het ergste geval schaamte komen meer voor dan wij denken. Zelfs wetenschappelijke studies tonen aan dat personen een mooie huid doorgaans kansrijker zijn dan personen met een slechte huid.

“Veel mensen weten echter niet dat veel huidproblemen vrij eenvoudig kunnen worden verholpen.”

Hoe de meeste huidproblemen ontstaan

De meeste huidproblemen ontstaan door externe factoren. Een verkeerde huidverzorging kan huidproblemen veroorzaken. Voornamelijk cosmetica die verstikkende, irriterende en/of allergene ingrediënten bevatten. Deze ingrediënten zijn vaak een oorzaak voor huidproblemen. Met een professioneel huidverzorgingsadvies kunnen wij de huidconditie enorm verbeteren.

Huidproblemen die ontstaan door inwendige factoren vergen een andere benadering en intensieve behandeling. Denk hierbij aan inwendige oorzaken als: hormonale disbalans, verzwakt immuunsysteem, voedselallergie, spijsvertering problemen en/of stress.

Wil jij weten hoe wij jouw huid kunnen verbeteren? Vraag dan een gratis intake gesprek aan.

Resultaat staat voorop

Resultaat staat bij ons voorop, want jij bent ons visitekaartje! Tijdens het eerste consult, We meet, stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Wat jouw investering wordt is afhankelijk van de kuur die wordt vastgesteld tijdens het consult.

Een aantal van onze behandelingen wordt vergoed door de Zorgverzekeraar, informeer gerust wij vertellen je hier graag meer over.

Meer weten?

Onze blogs gaan over huidproblemen, huidverjonging, gezonde lifestyle/voeding, contourverbetering en cosmetische chirurgie. Wij staan altijd open voor onderwerpen van onze bezoekers, dus voel je vrij om een onderwerp te melden via Facebook of mail via de site! Wij plaatsen dan speciaal een blogpost over jouw onderwerp.