Huidoneffenheden

Huidoneffenheden

  • Littekens
  • Grove poriën
  • Huid- en steelwratjes
  • Gerstekorrels
  • Bloedblaasjes en spinnetjes

Wat kun je doen aan huidoneffenheden

Een jonge gezonde huid is egaal van kleur en heeft geen of weinig oneffenheden. Door invloeden van buitenaf en van binnenuit kunnen oneffenheden ontstaan en kunnen jouw gezicht ontsieren, Met een goede camouflage make-up kun je oneffenheden als littekens, bloedblaasjes en spinnetjes natuurlijk tijdelijk verbergen. Andere oneffenheden als grove poriën, huid- en steelwratjes en gerstekorrels werk je echter niet zo makkelijk weg. In de zomer willen we toch allemaal een tintje en alleen een lichte SPF-houdende dagcrème dragen, in plaats van zware camouflage make-up.

Wij kunnen je van die nare oneffenheden verlossen, zodat jij je weer heerlijk met een lichte dagcrème en je gave huid kan laten zien!

Wil jij weten hoe wij jouw huid kunnen laten stralen? Vraag dan een gratis intake gesprek aan.

Resultaat staat voorop

Resultaat staat bij ons voorop, want jij bent ons visitekaartje! Tijdens het eerste consult, We meet, stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Wat jouw investering wordt is afhankelijk van de kuur die wordt vastgesteld tijdens het consult.

Een aantal van onze behandelingen wordt vergoed door de Zorgverzekeraar, informeer gerust wij vertellen je hier graag meer over.

Meer weten?

Onze blogs gaan over huidproblemen, huidverjonging, gezonde lifestyle/voeding, contourverbetering en cosmetische chirurgie. Wij staan altijd open voor onderwerpen van onze bezoekers, dus voel je vrij om een onderwerp te melden via Facebook of mail via de site! Wij plaatsen dan speciaal een blogpost over jouw onderwerp.