Wat is Silhouette Soft Draadlift

SILHOUETTE SOFT® is een technologische innovatie die vrouwen biedt wat voordien nog geen enkele behandeling heeft kunnen waarmaken op eenzelfde eenvoudige wijze. Herstel van gezichtscontouren, herstel van volume en vermindering van rimpels door middel van een 30 minuten durende behandeling, met resultaten die zichtbaar zijn tot tenminste 18 maanden.

Het belangrijkste bestanddeel van SILHOUETTE SOFT® is polylactaat (PLA), een stof die al jaren gebruikt wordt in de medische wereld (hechtdraden, orthopedische pennen, schroeven en platen bij botbreuken worden allen gemaakt van PLA). Omdat deze stof volledig lichaamsvriendelijk en afbreekbaar is, wordt deze gebruikt voor de genoemde toepassingen.

SILHOUETTE SOFT® is het enige product op de esthetische markt met een dubbele werking:

  • Direct liftend effect wanneer SILHOUETTE SOFT® is ingebracht
  • Een herstellend effect, voor doorlopende verbetering en een natuurlijk resultaat!

Wat doet Silhouette Soft

SILHOUETTE SOFT® zorgt voor: lifting en verstrakking. Het liftend effect is direct zichtbaar en subtiel doordat de huid licht samengedrukt wordt en het weefsel gelift wordt. Nadat de draadjes met kegeltjes zijn ingebracht geeft de arts lichte druk op het behandelde gebied. Op deze manier herstelt de arts de contouren en dit maakt de huid zichtbaar gladder. Het herstellend effect is geleidelijk en natuurlijk. Op het moment dat de draden zijn ingebracht gaat het polylactaat zijn gunstige eigenschappen overdragen op de diepere huidlagen. Het zorgt voor verstrakking van de huid en herstel van de gezichtscontouren.

Wat kun je behandelen met Silhouette Soft Draadlift

  • Huidverslapping
  • Gezichtscontouren

Prijzen Silhoutte Soft Draadlift

Kaaklijn: € 995,

Kaaklijn/midface: € 1.595,-

Kaaklijn/mondbodem: € 1.595,-

Wenkbrauwlift: € 1.295,-

Midface/kaaklijn/mondbodem: € 2.195,-

Jukbeen: € 995,-

Jukbeen/midface: € 1.595,-

Borstlift: € 5.500,-