Wat is CO2 Fractional laser

De CO2 gefractioneerde Laser is de meest krachtige laserbehandeling die er op dit moment bestaat. Met de gefractioneerde Co2 laser worden resultaten behaald die enorm zijn en zelfs niet te vergelijken zijn met het oog op huidverstrakking in vergelijking tot een chirurgische face-of hals lift. De CO2 fractional heeft in tegenstelling tot de allereerste CO2 lasers een korte hersteltijd van gemiddeld 5 a 6 dagen (daar waar de herstel tijd voorheen minimaal 6 weken was).

Wat doet CO2 fractional laser

De laser pixels worden in de huid geprojecteerd en maken er als ware kanaaltjes in van waaruit de vernieuwing van collageen plaatsvindt. De intacte onbeschadigde huid rond de plaats van deze kanaaltjes bevorderen het snellere genezingsproces. Dit zorgt voor: egalisering van de huid in kleur en structuur, verbetering van de huidkwaliteit, verjonging en verstrakking van de huid, stimulering van (nieuw) collageen, bevordering van de aanmaak van nieuwe bloedvaatjes (dus een betere toevoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen).

Kortom: de schoont vervuilde en ‘verstopte’ huidlagen op waardoor er naast een aanzienlijke huidverstrakking ook een verbetering van het stofwisselingsproces in de huid optreedt.

Wat kun je behandelen met CO2 Fractional Laser

De behandeling is uitermate geschikt voor:

  • Diepere rimpels
  • Verslapping van de huid
  • Algehele huidveroudering
  • (Acne) littekens

Advies

Het advies is om voorafgaand aan deze behandeling een consult in te plannen met de cosmetisch arts. Tijdens dit consult legt de specialist de behandeling aan je uit, geeft aan wat je kunt verwachten en de mogelijkheden zijn.

Prijzen CO2 Fractional Laser