Cosmetisch arts

Cosmetisch arts

Cosmetische behandelingen zijn niet meer weg te denken bij Derma-Sanitas. Als huidspecialisten weten we alles over het verbeteren van je huid en zorgen we dat deze in topconditie is en blijft. Echter gaat het verouderingsproces van de huid gewoon door en er ontstaan rimpeltjes door het verlies van vet, steun en bot weefsel (volumeverlies). Het zijn processen die zich dieper in het lichaam afspelen dan alleen in de huid zelf. Een cosmetische behandeling door een goed opgeleide en ervaren cosmetisch arts is in dat geval een prachtige aanvulling!

Denk hierbij aan het opvullen van lijnen die ontstaan door het verdwijnen van onze jeugdige vet-pockets; het ontspannen van spierweefsel door middel van botox, om mimische rimpels te verminderen of te voorkomen.

Wanneer de jaren verstrijken, en je (nog) geen face lift of ooglidcorrectie wilt ondergaan dan is er altijd de optie om je huid te laten liften met behulp van bijvoorbeeld de draadlift (Silhouette soft) of de PlexR behandeling. Deze behandelingen zijn erop gericht om je oogleden of diepere rimpels rond de mond of hals te liften en verminderen. Of wil je wallen of donkere kringen laten vervagen met een filler of carboxy behandeling?

Je kunt ook denken aan verfraaiende behandelingen zoals het opvullen van je lippen wanneer je deze graag iets voller zou willen. En bijvoorbeeld het verwijderen van overtollig vet of van tatoeages.

Sinds 2016 werken wij samen met drs. Dennis Bartels, een uitermate kundig cosmetisch arts en prettig mens. Dennis is gespecialiseerd in het uitvoeren van esthetische behandelingen voor het herstel van (gezichts-)contouren en het verbeteren van de huidkwaliteit.

Drs. Dennis Bartels heeft al meer dan 43.000 behandelingen uitgevoerd en behoort tot Nederlands beste cosmetisch artsen. Hij wordt beoordeeld op https://www.kliniekervaringen.nl/kliniek/nederland/utrecht/utrecht/perfectlines-plastische-chirurgie-256 met een 9,7!

Drs. Bartels is lid van de NVVCC / BIG-registratie : 19049009001

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Wij vertellen je graag wanneer drs. Dennis Bartels weer in onze kliniek is.  • Botox
  • Liquid Facelift & Fillers
  • Sillhouette soft draadlift
  • Plexr ooglidcorrectie
  • Plexr rimpelverwijdering
  • Prp huidverbetering
  • Fractional CO2 laser
  • Aqualyx vet verwijderen
  • Cryolipolyse