Cryolipolyse

Wat is Cryolipolyse

Tijdens een Cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovendien geen hersteltijd! Kortom een geweldig alternatief voor liposuctie en volledig veilig zonder risico’s.

Wat doet Cryolipolyse?

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld met een non-invasieve applicator, die het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet. Door vermindering van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen. Tijdens de behandeling worden gelpads op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen en dit kan wat trekkend aanvoelen. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar verdwijnt meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling. Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of een dutje doen.

Deze behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Wat kun je behandelen met behulp van Cryolipolyse

Verwijderen van vetophopingen bij

  • Armen
  • Buik
  • Billen
  • Bovenbenen

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Cryolipolyse Cooltech Prijzen vanaf € 375,- tot € 750,-