Waarom een informatieve blog?

Waarom een informatieve blog?

Wij werken dagelijks met de huid, op verschillende manieren en bij verschillende mensen. Wanneer je meer informatie wilt over hoe je huid werkt en wat er gedaan kan worden om jou huid er mooi en gezond uit te laten zien, kan je een intake bij één van ons inplannen. Wij zullen dan alle informatie geven die er is om jou kennis van je huid te laten groeien.

Echter kan het daarna wel eens duizelen…zoveel informatie, kan ik alles nog wel onthouden?

Om die reden zullen wij op onze site geregeld korte blogs online zetten die je stapsgewijs de informatie geven. Je kunt dan rustig thuis onderwerpen teruglezen of juist vóór een intakegesprek de informatie doorlezen. Dan kan er tijdens een gesprek direct toegespitst worden op jou huid en wat jij er aan wilt optimaliseren.

Wel willen je erop wijzen dat de informatie die vermeld staat op onze blog is gebaseerd op onze kennis, ervaringen en werkwijze. Het kan best zijn dat een andere salon en specialist(e) een andere mening heeft. Het is vooral belangrijk om te kiezen voor de informatie die jou aanspreekt en waar jij je prettig bij voelt. Durf vragen te stellen en wees niet bang om zelf op onderzoek uit te gaan!

Wat wil jij lezen?

In onze blogs schrijven we over huidproblemen, huidverbetering, huidverjonging, gezonde lifestyle/ voeding en contour verbetering. Daarnaast vinden wij het leuk om van jou te horen wat je nog mist of waar je graag informatie over zou willen! Heb je suggesties voor een onderwerp in ons blog? We horen het graag! Wij schrijven dan speciaal voor jou over jouw onderwerp.

Meteen goed van start.

Onze vierde blog zal meteen informatie geven over hoe je huid is opgebouwd. De huidlagen waaruit de huid bestaat, wat deze huidlagen inhouden en hoe ze zouden moeten werken om een mooie huid te hebben. Naarmate er meer blogs verschijnen zal er steeds meer informatie gegeven worden over huidproblemen, -aandoeningen en -ziektes. Wellicht zie je ertussen staan waarom jou huid niet zo straalt zoals jij graag zou willen.

Mocht je ondanks alle informatie er toch nog niet helemaal uitkomen, dan kan je altijd contact met ons opnemen voor informatie die specifiek op jou huid en situatie is gericht.

Wij staan graag voor je klaar!

 

 

groet joyce en chaya

Author Info

Chaya Verhagen

No Comments

Post a Comment