Referenties

Wij zijn trots op onze werkwijze en ook op onze gemotiveerde klanten. Een aantal van deze klanten heeft een referentie achtergelaten over hun ervaringen bij ons. Wil jij ons ook laten weten wat je van ons vindt? Laat dan een referentie achter via het contactformulier op deze website!

Elisabeth de Vries

"Sinds januari 2012 kom ik geregeld en met plezier bij Sanitas. Eerst voor de behandeling van littekens, sindsdien voor huid verbeterende behandelingen en therapeutische massage. We zijn nu ruim vier jaar verder, dus je kunt wel zeggen dat het personeel aan klantenbinding doet! Dat ik ben blijven komen, heeft te maken met de professionele manier van werken bij Sanitas: Joyce en haar medewerkers hebben kennis van zaken. Ook niet onbelangrijk vind ik de sfeer, die ontspannen en informeel is. Geen drempel te vinden! Ten slotte de producten waarmee wordt gewerkt en waar ik zelf inmiddels een trouwe afnemer van ben geworden; ze zijn van harte aan te bevelen. Ik profiteer er dagelijks van! "
- Annelies Hofma

Marty Offenberg

"Ik kom graag bij Sanitas omdat Joyce haar vak uitoefent met liefde en passie. Ik ben begonnen met een gezichtsbehandeling en door de goede en prettige behandeling kom ik ook voor een pedicure behandeling en shiatsumassage. Ze heeft een opgeruimd karakter en is altijd enthousiast. Op haar vakgebied is ze veelzijdig en breed georiƫnteerd. Voor haar klanten heeft ze de tijd en is ze coulant."
- Dicky

Monique Hendriksen

"Een definitieve oplossing voor overbeharing; Is dat mogelijk? Volgens de sympathieke Joyce van Pratijk Sanitas wel. Zij weet wel raad met dit veel voorkomende probleem, bij zowel vrouwen als mannen. Jarenlang was ik vaste klant bij een huidtherapeut voor o.a. electrisch epilereen en I.P.L-behandeling. Een mooi resultaat maar definitief was het niet niet. Om de 6 Ć” 8 weken moest ik weer die niet geheel pijnloze behandeling ondergaan. Dus ja, eerst was ik wel wat sceptisch. Eerst zien dan geloven. Door Joyce haar enthousiasme en kennis voor haar vak ben ik de Elos-methode gaan proberen. In alle eerlijkheid kan ik zeggen dat het resultaat echt heel mooi is en wat weg is blijft ook weg."
- Sandra

Joke van der Kooi

Sippie de Winter

Tineke de Jager

Contact

  • Bilderdijkstraat 1, 8914 AB, Leeuwarden
  •  058 280 1373
  •   06 481 060 81