Ons team

Onze specialisten

Please specify image url

Joyce Oudejans

Eigenaresse/Huidspecialiste

Het zelf helende vermogen van ons lichaam heeft mij altijd al geboeid. Het verbeteren van klachten en het vertragen van het verouderingsproces in het bijzonder. Ik vind het geweldig om, vaak met een paar simpele aanpassingen, de huid en het lichaam te verbeteren en de veroudering sterk te vertragen.

Omdat mijn werk me zo ontzettend fascineert is het voor mij oprecht mijn passie. Ik verslind de nodige opleidingen, trainingen, boeken, vakbladen en congressen. In de afgelopen jaren heb ik een aantal specialisaties opgedaan waaronder elektrisch ontharen, chemische peelings, massagetherapie en licht- en lasertherapie.

Naast mijn werk geniet ik van mijn drie kinderen, mijn partner en mijn vrienden. Ik ben een echte gezondheidsfreak al houd ik ook van een wijntje en ga ik erg graag naar een festival of feestje 😉 . Reizen en lezen vind ik ook geweldig al heb ik daar op dit moment helaas iets minder tijd voor.

Please specify image url

Chaya Verhagen

Huidspecialiste

Na de opleiding in Leeuwarden ben ik gaan werken bij Sanitas, toen nog aan de Taniaburg. De eerste drie jaar veel (bij)geleerd over de zin en onzin van huidverzorging en –behandelingen. Drie jaar later ben ik er voor mijn opleiding uit gestapt, maar besloot na anderhalf jaar weer terug te komen. Het contact met de mensen, het vak en de open en vertrouwde werksfeer bij Sanitas miste ik bij mijn andere werkzaamheden waardoor ik erachter kwam dat mijn passie voor werken was verdwenen.

Nu Derma Sanitas is verhuist naar de nieuwe locatie kan ik mijn richten op de huid verbeterende behandelingen. Ik ben specialist in acné, fillers, chemische peelings en definitief ontharen. Ik vind het belangrijk om mij te specialiseren in plaats van te generaliseren. Het geven van informatie en een op maat gemaakt en passend advies sluiten aan bij mijn werkwijze. De klant staat centraal!

Please specify image url

Elly Ewald

Medisch Pedicure
Voordat ik pedicure werd heb ik 30 jaar in het basisonderwijs gewerkt en wel als echte ouderwetse kleuterleidster. Aangezien het onderwijs in de loop der jaren erg is veranderd , stond ik niet meer achter mijn vak en ging ik steeds vaker met tegenzin naar mijn werk. Tijd voor iets nieuws! 

Door Joyce, onze huidspecialiste, kwam ik aanraking met een hele andere wereld n.l. gezondheid en schoonheid. Ik heb mij laten omscholen en heel bewust gekozen voor pedicure en daarna medisch pedicure. Binnen mijn vakgebied neem ik de tijd voor iedere klant en ga voor kwaliteit. Doordat ik nu mijn werk doe zoals ik vind dat het moet ga ik weer met erg veel plezier naar mijn werk.  Wat natuurlijk ten goede komt aan mijn klanten!!

Contact

  • Bilderdijkstraat 1, 8914 AB, Leeuwarden
  •  058 280 1373
  •   06 481 060 81